HISTORIEK MARC VER EECKE BVBA

Ver Eecke bvba werd opgericht in 1977 door Marc Ver Eecke, afgestudeerd aan het Sint-Jozefscollege in Tielt. Initieel werden vooral landbouwwerken uitgevoerd. Maar door de aanleg van heel wat wegen en autostrades in de buurt werden de werkzaamheden uitgebreid naar uitvoeren van grondwerken, als onderaannemer.

Zo werden de eerste kranen en bulldozers aangekocht. Al snel werd overgeschakeld naar afgraven of ophogen van terreinen voor industrie- en woningbouw tot wat Ver Eecke bvba kan aanbieden vandaag: algemene grondwerken, afbraakwerken, stabiliseringswerken met kalk/cement, puinverpulvering, diepgronden & -spitten, …

Er werd steeds – tot op de dag van vandaag! – geïnvesteerd in de nieuwste technologieën, zowel qua machines als bijbehorend meetapparatuur. Denk hierbij aan het neusje van de zalm op gebied van laser- en GPS-apparatuur. Het materiaal wordt perfect onderhouden waardoor voor elk werk, groot of klein, veiligheid primeert.

Dit alles zorgt voor een bijna onevenaarbare ervaring wat betreft industriële grondwerken en aanverwanten. Ver Eecke bvba staat synoniem voor een goede prijs, perfecte kwaliteit en no-nonsense veiligheid!